Naomi's reisverhalen - Dag 21, dolfijnensafari
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Even voorstellen

Mijn reizen
Wie ben ik?

Indonesie: Java en Bali

Dag 24,25,26, relaxen op het strand
Dag 23, surfen in Kuta
Dag 22, reisdag naar Kuta
Dag 21, dolfijnensafari
Dag 20, Lovina
Dag 19, reisdag naar Bali
Dag 18, bezoek plantages en kampong
Dag 17, Bromo en reisdag naar Kalibaru
Dag 16, reisdag naar de Bromo
Dag 15, Prambanan en reis naar Sarangan
Dag 14, het Kraton
Dag 13, Borobudur
Dag 12, zilversmid en batik
Dag 11, reisdag naar Jogja
Dag 10, rustdag in Pangandaran
Dag 9, jungletocht
Dag 8, reisdag naar Pangandaran
Dag 7, bezoek Candi Cangkuang
Dag 6, theeplantage en reisdag naar Garut
Dag 5, reisdag naar Malabar
Dag 4, Botanische tuin, wayangfabriek en de markt
Dag 3, bezoek aan het kampong
Dag 1-2, van Amsterdam naar Jakarta

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Dag 21, dolfijnensafari


Om tien over vijf gaat de telefoon, de wake-up call van de receptie. Erg vroeg, want we dachten half zes te hebben afgesproken. We blijven dan ook nog even liggen en komen om half zes in actie. Rond zes uur lopen we naar het strand terwijl de lucht al langzaam rood kleurt. We worden verdeeld over drie boten en ik ga samen met Lotte en Heidi in op dolfijnensafari. We krijgen een zwemvest aan omdat de vaarder ons niet alle drie tegelijkertijd kan redden. We zijn lang niet de enige, ik denk dat er zon dertig bootjes op het water dobberen, allemaal op zoek naar dezelfde dolfijnen. Wanneer er vinnen zichtbaar zijn schieten alle bootjes erop af. We hebben geluk en zien een groepje dolfijnen van dichtbij. Ze springen naast onze boot uit het water en verdwijnen dan weer snel. Wel gaaf dat het gelukt is om ze te zien.


We varen terug en gaan in het hotel ontbijten. Een groot pannenkoeken festijn! We eten onze buiken rond aan naturel pannenkoeken en pannenkoeken met banaan. Het vrouwtje dat ze bakt weet niet wat haar overkomt. Na het ontbijt stappen we om half negen weer in de bootjes, dit keer om te snorkelen. We varen naar het koraalrif en springen daar van de boot. Wat gaaf zeg! Het koraal heb ik nog niet eerder zo gezien en ook nog nooit zoveel soorten vissen bij elkaar. We zien onder andere maanvissen en blauwe zeesterren. We kijken onze ogen uit en worden geteisterd door vele mini kwallen. Over je hele lichaam voel je prikjes en dat is al snel niet meer uit te houden. We klimmen in de boten en varen terug.

Eenmaal in het hotel duiken we direct het zwembad in om van de laatste prikkels af te komen. Het is nu pas half tien en de rest van de dag blijven we aan het zwembad zitten. Heerlijk vakantie! Aan het einde van de dag laten we in het hotel onze nagels lakken en voorzien van nail art. Helaas duurt het lakken erg lang en droogt de lak niet super goed. Als iedereen klaar is gaan we om half acht uit eten. Dit keer niet in het hotel, want zowel het eten als de service is niet geweldig. We eten lekker en lopen dan terug naar het hotel. We pakken onze tassen in, schrijven in de dagboeken en gaan dan slapen. Morgen vertrekken we naar Kuta.



31 Augustus 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter




Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

Amerika: Westkust



Amerika: Oostkust



Europa